Volkswagen Transporter: kapotte schokbreker lagers

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,5 liter

Ik heb vanaf het begin problemen met mijn VW Transporter T5 verlengde uitvoering

Het begon met kraken in de stuurinrichting, hiermee ben ik naar de dealer gegaan om te vragen wat dat zou kunnen zijn.
De dealer deed een klein onderzoekje waaruit voortkwam dat mijn linkerschokbreker lager kapot was ik vond het erg vreemd een auto van een half jaar oud, maar goed deze is in de garantie periode vervangen. Enkele weken tot maanden later begon het gekraak weer en wederom naar de dealer met dat probleem, nu was het de rechterkant. Ook deze is vervangen en rijden maar weer. Nu 1 jaar later zit ik met wederom hetzelfde probleem kraken in de stuurinrichting. Vandaag bij de dealer geweest en ja hoor de linkerschokbreker lager kapot dus nu nog een afspraak maken voor vernieuwen en dan maar weer afwachten op de rechterkant en zo gaan we denk ik nog maar even door totdat ze bij VW eindelijk daarvoor een oplossing hebben gevonden.

Maar bij de dealer in DDDDD kennen ze het woord SERVICE niet zo goed ze laten je daar gewoon naar huis heen gaan zonder vervangend vervoer terwijl je de Transporter hebt voor zakelijk gebruik in de meeste gevallen.

Dus FFFFFFFF doe je voordeel met dit negatieve SERVICE bericht en geef de klant zeker in de garantie periode een vervangende auto mee zonder daar verhuur kosten aan te verbinden.

Met vriendelijke groet,

Richard Roolvink
Almelo

Richard800

Geplaatst door Richard800 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

Beste;

Omdat het hier geen technische vraag betreft maar een beklag over een dealer en/of een importeur, is dit topic gesloten.
Het noemen van namen wordt hier niet geaccepteerd en is ook niet van belang in dit verhaal.

Indien u het niet eens bent met de werkwijze van dealer/importeur, dient u zich daar te vervoegen en niet op deze site.

Moderator.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.