Volkswagen Golf: klepsteelrubbers Golf GTI 2.0 16 V

Bouwjaar: 1995

Vraagje over het kostenplaatje bij het vervangen van 16 Klepsteelrubbers ect bij bovenstaande auto wie heeft het al eens laten doen. De prijs die een dealer rekend hoef niet te weten die is mijn te duur.Gewoon bij een merkengarage in het algemeen.

Gr, Jan

snowman11002

Geplaatst door snowman11002 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

11 Reacties

vw-hobby (0), 18 jaar geleden

Ik was voor mijn golf 2 70 euro kwijt. En hij verbruikt geen olie meer en mijn originele blokje ( zonder revicie !! )heeft al 332.000 km gereden.

Succes

snowman11002 (0), 18 jaar geleden

Is niet veel geld als het goed gedaan is.

uhm staat er nu 70 of 270?

Gr, Jan

vw-hobby (0), 18 jaar geleden

70 eurie's.

Gr,

snowman11002 (0), 18 jaar geleden

Beste Roland voor 70,00 euro daar heb je de rubbers nog niet eens voor het lijkt mijn dan ook sterk.Even voor alle duidelijkheid nog was het een doorgaans alle merkengarage waar je dat heb laten doen voor deze spotprijs, of was het bij jan de beunhaas in het schuurtje,, BEN WEL BENIEUWD!

Mvg,

Harry4182 (0) PRO, 18 jaar geleden

snowman,
Klepsteelhoedjes kosten 70 cent per stuk. Ik lever je met plezier 16 hoedjes voor 70 euro.

snowman11002 (0), 18 jaar geleden

Harry, Er word hier gesproken over 70,- euro incl montace van het geheel nokkenassen en klepgeleiders veren ect moeten eruit en dan nog even met perslucht die rubbers proberen er uit te drukken en het geheel weer monteren en tevens alles op tijd zetten dan ben je wel 2 uur verder indien alles meeezit.

''Ik wist trouwens niet dat die rubbers zo goedkoop waren''Maar nu deze gemonteerd zijn / inzetten dan word het een heel ander verhaal en lijkt mijn en voor 70,- euro incl montage is wel echt een voor niets prijsje ''en die garage wil ik dan wel eens ontmoeten.

Gr,Jan

Harry4182 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik heb anders in uw reactie toch wel gelezen:

[i][b]"Beste Roland voor 70,00 euro daar heb je de rubbers nog niet eens voor "[/b][/i]

snowman11002 (0), 18 jaar geleden

Tot slot,, en daar ging ik ook in eerste instantie vanuit dat die veel duurder zouden zijn zoals je kunt lezen in bovenstaande post ,maar buiten dat kan volgens mijn nooit voor een bedrag van 70,- euro compleet deze rubbers gedemonteerd en weer nieuwe gemonteerd zijn en dat was mijn vraag ook>>

>>Vraagje over het kostenplaatje bij het vervangen van 16 Klepsteelrubbers ect bij ,,,

Gr, Jan

m6744 (0), 18 jaar geleden

Is er iemand die wel weet wat dit zou mogen kosten dan?
70 Euro lijkt mij ook erg goedkoop, ik wil namelijk ook mijn kleprubbers laten vervangen maar dan voor een 8 klepper.
grt Mark.

snowman11002 (0), 18 jaar geleden

Mark ,, Dat vraag ik mijn ook al af maar het blijkt toch niet zo eenvoudig te zijn om dat te bepalen .Maar Indien jouw Golf geen inspuitmotor heeft dan zal het wellicht meevallen met de onkosten t.o.v een 16 v motor omdat er bij jouw motor dan minder demontage /montage werk te verrichten is.

Bij mijn Golf is dat anders daar zitten de inlaat aanzuigbuizen over de kleppendeksel heen plus twee nokkenassen ect - en die moeten eerst gedemonteerd worden voordat je begint en tijd is geld zoals je weet, maar er zal nog wel een prijs genoemd worden lijk mijn wand dit is een veel voorkomend probleem bij Golf uit dat bouwjaar.

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Voor die 8 klepper kan het in 2 uur, heb je speciale tang en nippel en klepveergereedschap voor nodig. Krukas blokkeren, bougie er uit en onder druk 8 bar perslucht zetten. Nokkenas er af en klepstoters er uit, veersprietjes los, met speciale tang het hoedje (kleprubber) er af en nieuwe er op.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.