Volkswagen Golf: massa probleem

Bouwjaar: 1994

haalo allerzijds ik heb de laatste tijd een probleem ik heb een massa probleem zodra als ik op de rem trap dan gaan voren in de auto het dimlicht branden als ik de lampen gewoon aan zet het stadslicht dan gaat bij het lampje binnen in de auto van het mistlicht branden en als ik rem word het steeds harder ik heb dus hier te maken met een massa probleem ik heb voren alle kabels van de massa gecheckt en weer schoon gemaakt en achter in de kofferbak alle massa kabels gecontroleerd waar licht het dan nu aan ik weet me even geen raad meer daarom roep ik jullie hulp in alle reacties zijn welkom groetjes franko bedankt alvast

franko3232

Geplaatst door franko3232 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 18 jaar geleden

Heb je onlangs misschien in de achterlichten lampjes vervangen ?
Dan zit er mogelijk een verkeerd ,ik doel hier op de zogenaamde duplo lampjes , de gecombineerde stads/remlicht.
Deze hebben 2 verschillende pootjes zodat ze maar op 1 manier passen , maar met een beetje geweld past het ook verkeerd om .
Als dat zo is kan de lamp sluiting maken , dus als je de rem intrapt dat het stadslicht of dimlicht gaat branden.
Controleer dat eerst maar eens.

mvg,
Hans.

franko3232 (0), 18 jaar geleden

hoi hoi hans helaas is dat niet het geval ik heb het gecontroleerd maar dat heb ik niet duplo lampjes stads remlicht ineen want ik heb ze namelijk apart in de auto 1 lampje voor het stadslicht en 1 voor het remlicht weet je misschien waar het nog aan kan liggen ???? groetjes franko

Harry4182 (0) PRO, 18 jaar geleden

Probeer eens met een losse draad extra massa aan te leggen. Doe dit per lichtblok en/of per lamp, maar één voor één. Zo weet je in welk blok of lamp het probleem zit.

Hans4037 (0) PRO, 18 jaar geleden

Zit er een trekhaak onder? kijk dan eens in de stekkerdoos.

Hans

franko3232 (0), 18 jaar geleden

nee er zit geen trekhaak onder hans ik zal het wel eens proberen harry je hoort van me

Hans4037 (0) PRO, 18 jaar geleden

Franco,

Er zit een centraal massapunt links voor in de auto in de buurt van de zekeringkast misschien dat je het daar moet zoeken.

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.