Volkswagen Golf IV: kleurcode veren

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: v5 110kw

Hallo,

Ik heb een vraagje, ik moet een linkervoorveer vervangen omdat hij gebroken is.
Nu heb ik er een veer onderzitten met de kleurcode 2 keer rose en 1 keer groen.
Nu kan ik een set veren krijgen met de kleurcode 2 keer rose en 1 keer geel. Dit komt onder een golf 4 tdi bouwjaar 2001 vandaan.

Weet iemand of dit een probleem is als ik deze er onder zet en ik toch beter voor veren met de juiste kleurcode kan gaan.

bij voorbaat dank.

groetjes dennis

dkkp

Geplaatst door dkkp (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Dennis

Als je de veren vervangt, doe het dan per kant, dus links en rechts.

De veren zullen waarschijnlijk gewoon passen, alleen kunnen die van een diesel een verzwaarde uitvoering zijn, en de hoogte kan afwijken natuurlijk.

Gr Stefan

dkkp (0), 14 jaar geleden

hoi stefan,

dank je voor je reactie, ikga nog even nadenken wat ik ga doen. of in de koud die veren eronder zetten of toch maar de juiste veren erbij de garage er onder laten zetten.

groet dennis

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Hallo Dennis

Als ik zou moeten kiezen, zou ik toch gaan voor de veren die onder je auto horen, het zou zomaar kunnen zijn dat je er ook iets van gaat merken qua rijgedrag met andere veren eronder, en zou het je niet bevallen, of zou de hoogte ook anders zijn met die veren van een diesel heb je 2 keer werk en 2 keer kosten en dat is de moeite niet waard.

En je kan vanalles doen, maar op de grond liggen in dit weer is niks om aan te beginnen.

Succes..

Gr Stefan

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Dennis meet de dikte van de veer .met een schuifmaat houdt rekening met de verf . De veren zijn van model hetzelfde maar 1/4 mm geef al verschil of de auto met de nieuwe hoger of lager staat . Aan u de keuze . Succes . Jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.