Volkswagen Golf: klink demonteren slot draait door golf 4

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

ik heb een probleem met een golf 4 uit 99: als ik nu met de sleutel de auto wil open maken draait het slot dan wel door dan niet nu heb ik de deur paneel gedemonteerd en zie het slot en klink zo zitten maar ben er waarschijnlijk te dom voor om te begrijpen hoe ik die ellendige klink moet demonteren kan mij iemand tekst en uitleg hierover geven bij voorbaat dank

mvg kim.

kim a

Geplaatst door kim a (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Petje57 (0) PRO, 17 jaar geleden

Ter hoogte van de klink boven het deurslotmechaniek ( deur open doen ) zie je 'n plastic zwart kapje van +/- 2 cm. doorsnee. Deze verwijderen. Hierachter zit 'n torxboutje. Deze zover terug draaien ( NIET ER UIT !! ) totdat je de sleutelcilinder er uit kunt trekken. De handgreep zelf blijft zitten.

Gr.

kim a (0), 17 jaar geleden

bedankt voor je reactie petje57 heb hem er zo uit gekregen stelde niks voor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.