Volkswagen Polo: klokken eiland

Bouwjaar: 2002

Hallo, ik heb een polo 1.4 uit 2002 en nadat de radio uitgebouwd is heb ik geen digitale km stand meer, geen km teller, en zo nog wat electra wat niet meer thuis geeft. Alles geprobeerd en nu maak ik er geen pindakaas van.
Waar moet ik het zoeken? B.V.D. Leo.

lucamaxim

Geplaatst door lucamaxim (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

waarschijnlijk een zekering?

paul,

snowman11000 (0), 18 jaar geleden

Ik denk niet dat de zekering deze klacht veroorzaakt ik hoop het wel voor jouw,Je kunt namelijk niet zomaar ongestraft zelf radio's in en uitbouwen in deze auto's jouw klacht is een veel voorkomend probleem.doordat mensen vaak niet weten waarmee ze bezig zijn.

Bij deze auto's heb je een juiste kabelboom nodig die een constante 12V aanstuurd voor de anttenne en soms moeten er draden omgezet worden in de conector radioaansluitng mocht dat nog niet zijn gebeurd,deze aparte voedingaansluiting is tevens voor het gehele geheugen systeem en zeer belangrijk en kun je los kopen 15,00 Euro vraag bij de dealer zij kennen dit probleem.

Deze extra kabelboonm voor radio aansluitingen bij VW word vaak vergeten indien deze niet aanwezig is, word er zo maar ergens van een 12V aansluiting afgetapt en geeft op den duur problemen.Het zal niet de eerste keer zijn dat een auto hierdoor uitbrand maar jou probleem kan ook andersom zijn dat er ipv O/km op de teller 3 ton te voorschijn komt enkel door deze actie.

Mijn advies is ga er zelf niet mee prutsen als je geen kennis van deze zaken heb.Het is niet meer zo als vroeger dat je zomaar ergens een 12V kon pakken voor je radio..ect die tijden zijn voorbij .En het herstellen van de km stand kun je niet zelf zoek daarvoor een garage op om nog meer klachten te voorkomen.

succes ermee.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.