Volkswagen Fox: Kloppend lawaai

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.4

Wanneer ik ongeveer 15 a 20 minuten gereden heb met mijn auto komt er een een kloppend lawaai uit mijn motor. Dit lawaai onstaat wanneer ik mijn auto laat uitlopen in versnelling. Als ik het uit versnelling neem gaat het lawaai weer weg. Maar het lawaai komt weer terug als ik weer in versnelling laat uitlopen. Tijdens het optrekken heb ik geen enkel probleem. Laatste tijd komt er een uitroepteken in de dashbord met daarbij een piepend alarm bij het nemen van een bocht. Der juist is mijn auto stil gevallen in de bocht.

Parsje

Geplaatst door Parsje (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Fox? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Parsje (0), 8 jaar geleden

kan er iemand helpe ?

ricky (0) PRO, 8 jaar geleden

Denk dat je meerdere problemen hebt, dat bijgeluid lijkt sterk op een probleem in de versnellingsbak, de differentieellagers oid en die uitroepteken kan van alles zijn maar dat hij ook uit is gevallen zegt iig dat je wel snel ernaar moet laten kijken. Beste is rij even langs een vag garage en laat het hun even horen, dat er even iemand mee rijdt want geluiden zijn lastiger te beoordelen van achter de pc.

Parsje (0), 8 jaar geleden

uitroep teken komt alleen als ik mijn bochten heel snel neem voor de rest komt het niet voor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Fox of stel zelf een nieuwe vraag.