Volkswagen Corrado: Km Teller

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.9 vr6 abv

hey ,

ik rijd al een tijdje zonder snelheids meter / toerenteller en mfa , die vielen een poos geleden zomaar uit onder het rijden , en nu heb ik meerdere fora's gevraagd wat het probleem zou kunnen zijn , maar tot nu toe heb ik nog geen oplossing gevonden , en me km teller geeft 88888 aan , nu dacht ik dat het de snelheidssensor was maarja daar ben ik niet zeker van want ik kan geen toerentalsensor vinden voor een corrado uit 92 op automaat en slc na , dus weet ik ondertusse ook ni meer wat het kan zijn , zou iemand mij hiermee verder kunnen helpen ?
me spoiler komt bij 120 ook ni omhoog , alvast bedankt voor de hulp

Boels

Geplaatst door Boels (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Corrado? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Rick,

Speur marktplaats of de sloop even af na een andere teller, dan is je probleem gegarandeerd verholpen!

Snelheidssensor op de bak is het niet, dan zou je toerenteller en MFA nog altijd moeten werken, het probleem zit in het instrumentenpaneel.

Gr Stefan

Boels (0), 14 jaar geleden

dat zijn de antwoorden die ik wou horen :D , bedankt voor de hulp ik zal even op zoek naar naar een andere :P

Boels (0), 14 jaar geleden

o :D , maar dan heb ik nog ff 1 vraagje , stel ik doe er een ander in , mijn km stand is digitaal komt mijn eigen stand er dan te staan of die van die ik gekocht heb .

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Laat het nu net zo zijn dat je je oude stand kwijt bent :(

De stand die blijft op de teller staan, er zijn ook bedrijven die km-teller correctie doen, kosten volgens mij iets van € 30,-

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Corrado of stel zelf een nieuwe vraag.