Volkswagen Golf: knipperend lampje golf 1 cabrio

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine

Hallo, in de temperatuurmeter van mijn golf zit een ledje wat op de gekste momenten knippert, voldoende koelvloeistof en temperatuur is goed.
Wat kan dit betekenen?

dozo

Geplaatst door dozo (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Paulus8636 (0) PRO, 17 jaar geleden

De elektronica voor het ledje zit IN het metertje.
Kan kapot zijn. Gebeurt vaker.

Gr.
Paul

dozo (0), 17 jaar geleden

Hallo Paul, bedankt voor je reactie, ik begrijp dat het dus geen kwaad kan

spirelli (0), 16 jaar geleden

Ik heb ditzelfde probleem ook. Betreft een Golf Cabrio USA uit '84. Hoe kan je dit verhelpen? Ik word namelijk gek van dat geknipper.

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=spirelli]Hoe kan je dit verhelpen? Ik word namelijk gek van dat geknipper.[/quote]
Het lampje omzeep helpen....

Gr. paul

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

neehor, niet het lampje omzeep helpen;

Haal het metertje netjes uit de klok, hier zit een printplaatje in met een IC en 2 condensatortjes. De laatste zijn de boosdoender. Nieuwe condensatortjes bij een elektronicazaak halen en er netjes insolderen en hij doet het weer.

Wat overigens ook voorkomt dat de meetpennen in het expansievat vet zijn. Dan krijg je ook dat het lampje blijft knipperen. Vaatje even uitbouwen, scheut ammonia er in, goed schudden, eventueel herhalen totdat hij schoon is. Hierna uiteraard met water uitspoelen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.