Volkswagen Caddy: Knipperlicht storing

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine

Hallo,

Sinds een aantal dagen heb ik een probleem met mijn linker knipperlicht. Wanneer ik mijn knipperlicht naar links aanzet schakelt mijn relais snel. De knipperlichten aan de zijkant en achterkant werken wel maar in de koplamp niet. In het dashboard brand ook een oranje lampje. Ik heb de contacten al opgeschuurd want hij is wel ingebrand. De bekabeling in de koplamp is doorgemeten en werkt, het lampje is ook al vervangen. Ik kom er zelf niet meer uit dus vandaar mijn vraag. Het gaat om een VW Caddy type 3. 1.4 benzine uit 2006.

Met vriendelijke groet,
Damian

Damian98

Geplaatst door Damian98 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

David Schutte (1) (0), 6 jaar geleden

Zal eerst zekerings na kijken. En kijken als er niet kortsluiting word gemaakt bij de lampje aan de kabels. En heeft u een trek haak Muschien dat daar iets weg kan komen wat niet goed is wand normaal als je een aanhanger. Achter je auto doet dan knippert de knipper licht ook heel snel.
Maar je lamp achter de het ook niet als ik het goed las. Dus zal eerst zekeringen na kijken.

jan T (5) PRO, 6 jaar geleden

bij een caddy komt het ook vaak voor dat de contacten in de koplamp erin gesmolten zijn.
een beetje peuteren om ze iets omhoog tekrijgen lukt vaak wel en meestal werkt het dan weer.
kijk ook goed naar de fitting of de contacten niet op gekrult zijn.

groetjes jan.

jaker (0) PRO, 6 jaar geleden

Als de contacten in de koplamp idd ingesmolten zijn zoals jan T schrijft, wil het ook weleens helpen om de lipjes van de fitting van de raw iets op te dikken met wat soldeer(als je een soldeerbout hebt natuurlijk)

Hans4040 (190) PRO, 6 jaar geleden

Of de stekkertjes een beetje verder dichtknijpen..

Damian98 (0), 6 jaar geleden

Hallo,

Voor alsnog lijkt het probleem verholpen. Ik heb de contactpunten flink verbogen en opnieuw opgeschuurd. De lipjes waren inderdaad ingesmolten in de behuizing.
Bedankt voor de hulp.

Met vriendelijke groet,
Damian

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.