Volkswagen Passat: knipperlichtinstallatie doet raar in combinatie met remlichten

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Een probleem dat af en toe voorkomt; als de knipper naar rechts aanstaat dan licht ook het linker controlelampje op. Echter rechtsachter knippert het achterlicht en linksachter het knipperlicht. En andersom. Als ik ook nog rem dan valt de knipper uit. Als de knipper niet aan staat en ik rem dan lichten beide controlelampjes op maar de knipperlichten niet.
Heeft het soms ook met de spanningsstabilisator te maken? Andere problemen zoals anderen beschrijven komen ook voor zoals uitvallende dashboardverlichting, uitvallende toerenteller, benzine en temperatuurmeter die soms te hoog aanwijzen etc.
Knipperproblemen en daschboardproblemen treden echter los van elkaar op.

hein.staverman

Geplaatst door hein.staverman (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Massa probleem,er zit ergens een slechte massa verbinding.

Ricky,

stefan84 (0), 17 jaar geleden

denk dat ricky gelijk heeft,waarschijnlijk een probleempje met de massa ergens.

Stefan

hein.staverman (0), 17 jaar geleden

Ik heb de achterlichten gecontroleerd, lampjes los en weer erin, etc. Het probleem lijkt nu opgelost. Dus vermoedelijk ergens een slecht contact. Bedankt voor de gedane suggesties.
Hein

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.