Volkswagen Passat : lpg g3 probleem passat 2002

lpg probleem controlelamje (motortje) geeft steeds storing aan uitlaten lezen storing is (cilinderrij een motoradaptie te schraal)ter reparatie gebracht alles gecontroleerd en opnieuw afgestelt maar geen echte storing gevonden lampje gaat na een dag weer branden en alleen als de auto met draaiende motor stilstaat een week op benzine gereden lampje gaat niet branden,wie weet er een mogelijke oplossing

jt.dankers

Geplaatst door jt.dankers (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Luiehond (0) PRO, 17 jaar geleden

Niemand, want hij staat in de verkeerde rubriek. Daarbij weten we niet wat er afgesteld is, en om wat voor auto het eigenlijk gaat. Is het een passat W8? of is het een 1600 blokje. Wat voor gassysteem zit erin? Wat voor bougies heeft hij eigenlijk, en niet in het minst belangrijk, de kleur van de auto...

M.vr.gr.
Sjoerd

moderator (0) PRO, 17 jaar geleden

Topic verplaatst naar juiste rubriek.

Luiehond (0) PRO, 17 jaar geleden

Thnx... Meneer Dankers, vertel eens wat meer over de auto.... Wat is er precies afgesteld, en wat voor motor gaat het om?

m.vr.gr.
Sjoerd

jt.dankers (0), 17 jaar geleden

bedankt voor je reactie sjoerd,zou je even verder op de site willen kijken daar heb ik namelijk wel mee informatie van de auto staa bedankt,groetjes sjef.

Luiehond (0) PRO, 17 jaar geleden

Als ik die bijdragen lees, heeft u die vraag al 2 maal eerder gesteld, en is er ook goed gereageerd. Doet er verder niet toe, ik ben het eens met Ricky, die eerder ook gereageerd heeft, en laat eerst het gasklephuis eens schoonmaken en opnieuw inleren. De mogelijkheid bestaat dat dan het zagen afgelopen is. Maar wat ik persoonlijk denk, is dat de Lambda-sonde aan het eind van z'n latijn is. Bij de huidige LPG G3 installaties zijn de motoren daar gevoelig voor. Vooral de auto's die al langer op gas rijden. Laat deze controleren. Zodra dat klaar is, en de motor zaagt nog. Dan zou ik de stappenmotor van het gas eens goed nakijken. Deze willen van ht AG systeem wel eens kapot. Deze reageert dan te traag.

M.vr.gr.
Sjoerd

jt.dankers (0), 17 jaar geleden

sjoerd bedankt voor het aandragen van mogelijke oplossingen ik ga er mee aan de gang en laat je nog iets weten groetjes sjef

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.