Volkswagen Caddy: Koelfan blijft draaien zonder contact en auto start moeilijk of

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9tdi

Hallo

Sinds een week heb ik een caddy tdi in mijn bezit met maar 87000 op de teller. Sinds een paar dagen blijft de koelfan
draaien als de auto word uitgezet. Dat begint na een seconde of twentig. Inmiddels de hoofdzekering van de fan eruit gehaald om
zo de accu te sparen. Ook viel de auto laatst zomaar uit en was met moeite aan te krijgen. ook dat blijft ie doen.
INMIDDELS DE TEMPSENSOR VERVANGEN EN DE SENSOR VAN DE BRANDSTOFPOMP. Allebei niet geholpen.
Wie o wie kan mij hiermee helpen. Bij de garage zijn ze op het moment ook aan het zoeken omdat de auto geen foutcodes
aangeeft.

felinio

Geplaatst door felinio (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Het probleem van die koelvin zit 9 van de 10x in de koelvinnen zelf,je kunt ze per stuk testen met de testkast,maar oplossing is vaak allebei vervangen.
Dat uitvallen kan vanalles zijn,zeker zonder opgeslagen storing,maar hoe viel hij uit? Alsof je het contact uitzet of pruttelend/stotterend enz enz.

Jan227 (5) PRO, 13 jaar geleden

Hallo, heb al een paar keer een soortgelijke storing meegemaakt en kwam uiteindelijk uit bij het motorregelapparaat (defekt,maar niet continu en dan ook doordraaiende koelvin). Als de auto niet wil aanslaan , controleer dan of het voorgloeilampje wel kortstondig oplicht als je het contact inschakelt. Groet Jan227

felinio (0), 13 jaar geleden

Hij viel in een keer uit. Zonder gas voor een rotonde, Bij het afremmen zeg maar. Ik vond het raar dat het accu lampje brande en de toeren weg waren. Pas toen viel me op dat hij stil lag. Maar kan het uitvallen iets te maken hebben met de koelvinnen? Het voorgloeilampje licht wel even op.

felinio (0), 13 jaar geleden

Probleem met de koelvinnen is verholpen. Nieuw relais en klaar. Het probleem met uitvallen niet. Blijkt toch de brandstofpomp te zijn ( werd mij verteld maar ze weten het niet zeker). Die word dinsdag eraf gehaald en getest. Ik hoop al bijna dat die kapot is want anders moeten ze verder zoeken. Wie weet wat een nieuwe kost. Ik kom op het net prijzen van 300 tot 1200 euro tegen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.