Volkswagen Golf 2: Koelvloeistof lekkage

Bouwjaar: 1989

Mijn golf 2 lekt koelvloeistof en ik kan niet zo snel ontdekken waar. Toen ik de lekkage opmerkte en er vloeistof bijvulde lekte hij niet meer. Terwijl het er flink uit gutste.

Komt dit probleem vaker voor? Motortype is PN

arthurwijker

Geplaatst door arthurwijker (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Thijs11385 (0), 19 jaar geleden

De 2 plaatsen waar bijna alle golfjes 2 koelvloeistof kunnen lekken is : boven op de radiateur waar de 2bovenste steuntjes de kunstof bak van de radiateur in gaan (steuntjes zijn van metaal, verroesten. roest zet uit, en drukken de radiateur bak lek.). En de kachel radiateur wil ook nog wel eens gaan lekken, zodra je interieur / mat nat wordt is deze 100% zeker lek (kachel zit in de middenconsel)

arthurwijker (0), 19 jaar geleden

dank je wel voor het antwoord. Ik heb het gevonden, het was niet bovenstaande maar een huis waar 2 thermostaten in zaten was gescheurd bij de aansluiting met het motorblok 12,80 en rijden maar weer.

nogmaals dank voor reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.