Volkswagen Golf: kop vervangen van een golf mk 2 gti 16v

Bouwjaar: 1990, Motorcode: 1800

kop vervangen van een golf mk 2 gti 16v
Auteur: denny (---.upc-a.chello.nl)
Datum: 16-04-2006 21:05

ik heb de kop van mijn golf 2 gti 16 v motor code pl maar nu schijndt het achteraf een kop is van een kr en nu wil hij niet meer starten heb al van alles geprobeerd hij heeft vonk en ook benz wand dat ruik je goed. zijn er oplosingen? of moet ik special een kop hebben van een pl.

DBdragman

Geplaatst door DBdragman (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 18 jaar geleden

met die kop wat erop zit moet hij ook lopen!

staat alles op tijd ? onsteking ? distr. ? nokkenassen ?

ga daar maar eens in zoeken..

Stefan

snowman11000 (0), 18 jaar geleden

Een kop van een ''KR'' motor heeft een ander nokkenas just - timing en de compressie verhouding is iets anders dan bij de PL motor vandaar dat de ''KR''motor ook iets mee PK bezit...het moet gewoon op elkaar passen als je de ontsteking ook aanpast de verdeler dus. Dan moet alles normaal draaien wand de onstekings hoek in combinatie met nokkenastiming is net iets anders dan van een PL motor en om die redenen zal hij wellicht niet lopen.en zorg wel dat de merktekens van de nokkenassen op de deling gelijk staan bij het vastzetten van de distr -spanrol.....laat even horen als je eruit bent.succes!!

Gr, Jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.