Volkswagen Golf III : Koppeling en distributie vervangen golf3 hoeveel?

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Hallo,

ik heb een maand geleden de koppeling, wegens doorslippen laten vervangen. direct is ook de distributie vervangen (auto 10 jaar oud).
Nadat ik de auto terug kreeg van de garage was al meteen duidelijk dat er iets niet goed was, nog veel erger doorslippen dan voorheen, na wat proberen bleek het zelfs mogelijk om op de handrem, in de 4e versnelling de koppeling helemaal op te laten komen en de motor draaiende te houden door gas te geven...
terug naar de garage dus,
na een week kreeg ik de auto weer terug, nu alles gelukkig in orde.

Voor het vervangen van de koppeling en de distributie krijg ik een rekening waarop 7 uur arbeidsloon staat vermeld?! Is dit normaal voor deze twee klussen of wordt ook de fout van de garage, doordat de bak er voor een tweede keer af moets, doorberekend?

Ik hoop dat iemand me kan zeggen of die 7 uur arbeidsloon klopt voordat ik het ga betalen.

Alvast bedankt,
Hugo

hugo4599

Geplaatst door hugo4599 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

7 uur kan wel kloppen.

jaboV (0), 15 jaar geleden

Lijkt mij ook geen buitensporige rekening voor koppeling en distributie.

Gr Jaap

hugo4599 (0), 15 jaar geleden

Ok heren, bedankt voor de reactie.
Heb geen ervaring met een dergelijke reparatie dus was erg benieuwd, ook mede omdat ik mij, na de eerste poging van de reparatie gewoon belazerd voelde, dat de auto met een nog erger slippende koppeling werd afgeleverd, teveel betalen zou ik daardoor in dit geval helemaal belachelijk vinden, maar gelukkig lijkt de rekening dus zogezegd netjes.

Bedankt,
Hugo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.