Volkswagen Passat: Koppelingsdruk weggevallen Passat 1999

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: B?

Gisteren viel de koppelingsdruk in een keer weg. Daarvoor normaal gereden, wel met een caravan. De auto had juist stilgestaan en na het starten wilde ik wegrijden waarna dus de koppelingsdruk wegviel. Onderweg had ik wel de indruk dat de koppeling wat zwaarder aanvoelde. Auto staat nu bij de dealer in Duitsland maar ik weet niet of ik ze kan vertrouwen. Men heeft het over de koppeling die mogelijk zou moeten worden vervangen?
Vraag is nu wat kan het zijn? Mij lijkt het dat de koppelingcylinder defect is. Kan dat in korte tijd gerepareerd wordt en is dit een dure klus. Onderweg geen problemen gemerkt aan de versnellingsbak. Motortype weet ik niet. De auto heeft inmiddels 317000 km gereden.

De Kouw

Geplaatst door De Kouw (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

De Kouw (0), 13 jaar geleden

per ongeluk 2X geplaatst.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.