Volkswagen Caddy: koppelingspedaal

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 sdi 47kw

hallo , heb een caddy ingeruild waarvan het koppelingspedaal op de bodem zat.compleet nieuwe koppelingsset eringezet en pedaal blijft nog op de bodem.2 keer een nieuwe zelfstellende kabel geplaatst en nog hetzelfde probleem,ook een normale kabel geprobeerd met geen resultaat.zit het probleem misschien toch in de versnellingsbak?

ed2444

Geplaatst door ed2444 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

bieuwke (0) PRO, 13 jaar geleden

het probleem zit hem in een vorkje,dat gescheurd is,waardoor ie over de vertanding schiet en daardoor de pen die door de bak loopt niet meer tegen de drukplaat duwt.Het onderdeel kost weinig,de meeste dealers hebben het wel op voorraad,en het zit achter het ronde schroefdekseltje aan de zijkant van de bak,dus linker voorwiel demonteren en dan kan je er zo bij.Succes!

ed2444 (0), 13 jaar geleden

dank je voor je bericht ,ga straks gelijk naar de dealer voor dit onderdeel,als het gelukt is laat ik het gelijk weten,groetjes edward

ed2444 (0), 13 jaar geleden

probleem opgelost,was inderdaad dit vorkje kon je alleen maar zien nadat het eruit was dat dit gescheurd was.nogmaals bedankt matthijs groetjes edward

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.