Volkswagen Golf IV: Koppelingspedaal is blijven hangen toen hij ingetrapt was...

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo,

Vriend van me zit aan de wal (woont op een eiland) en belde net dat zijn koppelingspedaal was blijven hangen. Gister is hij naar een park gereden en alles was goed en vandaag merkte hij al dat het pedaal wat dieper zat dan anders, en toen bleef hij in één keer op de bodem hangen. Er is geen vsuele olie lekkage te zien. Volgens hem zat wel het dopje van de remvloeistof wat los... maar of dat het nou kan zijn? Wat denkt u? Hij heeft het pedaal met de hand weer terug getrokken en rijdt nu weer, maar hij moet nog een eind en wil toch graag weten wat er is.

Groet,

Jeroen

Jeroen12345

Geplaatst door Jeroen12345 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Jan227 (5) PRO, 14 jaar geleden

Hallo, waarschijnlijk 1 van de koppelingscilinders lek, bij pedaal of versn bak. Er komt dan lucht in het systeem waardoor de druk (tijdelijk) wegvalt. Groet Jan227

Jeroen12345 (0), 14 jaar geleden

Oké zal ik doorgeven daar nog eens goed te kijken. Nog meer opties?

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Als de koppeling daarna weer perfect werkt dan blijft alleen 1 van die 2 cilinders over,en met name die bij het pedaal ging vaak stuk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.