Volkswagen Vento: Koppelingsplaat???

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Ik heb gister lekkage gehad bij 1 van de 4 toevoerleidingen die boven in het blok zichtbaar zijn (dacht dat dit de toevoerleidingen maar weet er verder niets van) Nu heeft een kennis dit verholpen door de leiding te vervangen maar nu heb ik ook sinds gister dat bij optrekken de toerental ineens omhoog gaat maat de snelheid bijna niet omhoog gaat. Volgens mij heeft heeft dit te maken met de koppeling?? Kan het zijn dat er wat vuiligheid op de koppelingsplaat is gekomen of is deze aan vervanging toe? Ik weet dat hij binnenkort vervangen moet worden, vind het allen raar dat het probleem begonnen is na de lekkage. Hoe kan ik dit het beste testen???

doktertje

Geplaatst door doktertje (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Vento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 16 jaar geleden

misschien samenloop van de omstandigheden. advies: zo gauw mogelyk vervangen i.v.m. slytage b.v vliegwiel. vervang het hele spul dus drukgroep en koppelingsplaat en druklager.succes martin.

doktertje (0), 16 jaar geleden

Het is vandaag ineens weer over dus zal wel versmering zijn geweest. Maar zal het toch binnenkort vervangen. Bedankt voor het antwoord

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Vento of stel zelf een nieuwe vraag.