Volkswagen bora 115pk pompverst: korte adempauze bij 2400toeren

Bouwjaar: 1999

Tijdens het optrekken of hernemen geeft mijn wagen bij intrappen van het gas en lekkere duw in de rug maar dan rond de 2400toeren lijkt hij of hij even eenkorte adempauze neemt, en dan weer door trekt.Is dit de LMM meter, want toen ik dit bij mijn vorige passat had bleef hij bv wel een tijdje op een toerental hangen toen de LMM kapot was.Als je naar de toerenteller kijkt, blijft hij niet hangen maar het is wel duidelijk voelbaar.Het kan zijn dat dit gewoon normaal is, dat weet ik niet vandaar ook mijn vraag aan andere 115pk rijders, of zkan dit ook een symptoon zijn van een kapotte LMM, want bij mij passat was het duidelijk voelbaar terwijl nu twijfel ik toch wel.

ktmracing

Geplaatst door ktmracing (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

carmania2000 (0) PRO, 19 jaar geleden

luchtmassameter geven ook niet altijd dezelfde fout, hebben wagens gehad die een beetje inhielden rond 3000 toeren, maar hebben er ook al gehad die precies geen turbo meer hadden. Laat het storingsgeheugen eens afvragen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.