Volkswagen Passat 2015: Kracht/vermogenverlies

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Diesel, Motorcode: DCX, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 88

Dag leden,

Ik heb een probleem met mijn auto. Het gaat om een VW Passat B8 uit het jaar 2015. Ik heb last van kracht verlies. De auto tript volledig en het opnieuw starten werkt niet. De auto verlies kracht elke keer als ik op de snelweg rijdt en of binnen de bebouwde kom. Op de snelweg zakt mijn snelheid naar 70/80 km. Na een aantal minuten rijden komt de kracht weer terug en doet de auto normaal . Het duurt +- 30 minuten voordat de kracht terug komt. Ook m’n toerenteller die schommelt als de krachtverhoudingen aanwezig is vooral als ik moet optrekken.

Op het moment dat de auto kracht verliest krijg ik ook geen melding. Auto is meerdere keren naar de garage gebracht.

Ook heb ik de auto vaker laten uitlezen. Er komen geen foutmeldingen. Ik heb het volgende vernieuwd in de hoop het probleem te kunnen oplossen.

Mechatronic
-Koppeling
-Vliegwiel
-Roetfilter
+ grote beurt

Auto heeft inmiddels al 350.000 op de teller. Wel altijd goed onderhouden en heeft naast dit probleem geen enkel ander mankement.

Weet iemand toevallig wat het kan zijn? Garage geeft aan dit niet te weten.

Vw passat 2015

Geplaatst door Vw passat 2015 , lid sinds 2 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.