Volkswagen golf iv: krakend lawaai aan de deuren in bocht en bij remmen

Bouwjaar: 1999

heb reeds verschillende klanten gehad die klagen over een krakend lawaai bij het afremmen en in bochten / dit lawaai situeert zich ter hoogt van de veiligheidsgordel- deuren -
Bij volkswagen geeft men de raad om de deuren te vervangen , wat ik zelf een nogal overdreven oplossing vindt.
iemand een goedkopere oplossing voor dit probleem?

BILLIE12

Geplaatst door BILLIE12 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Hangt de deur niet toevallig over het slot heen (scharnierpennen versleten en dus ruim) Het richten van de scharnieren kan dan een oplossing zijn. Is het heel extreem kun je overwegen de scharnierpennen uit te boren en de gaten te ruimen, daarna overmaats monteren (die zal je zelf moeten maken...)

De deur moet heel licht in het slot vallen, en niet dichtgeslagen worden om te sluiten.

succes

En inderdaad, aan een nieuwe deur zitten nieuwe scharnieren dus geen ruimte.

jolletje (0) PRO, 19 jaar geleden

De oplossing hiervan zijn nieuwe slotvangers monteren zijn niet zo duur maar is een bekend probleem zet je schroeverdraaier er maar eens tussen en je kan een speling voelen.(hoeft niet altijd)

Groeten Eddie Fast

BILLIE12 (0), 19 jaar geleden

wel beste vrienden :ik had al in die richting gezocht en tprobleem is inderdaad veel verbetert / toch bedankt voor de reactie en tot een volgend probleem ; daaaaaaaaaaaaaaaaag

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.