Volkswagen Polo: krukassensor

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

hallo,

zou iemand mij kunnen vertellen waar ik de krukassensor kan vinden. ik heb gekeken maar krijg hem niet gevonden.
ik wil deze vervangen en het moet niet heel moeilijk zijn lijkt mij.

bedankt

groeten carlos

Carlospp

Geplaatst door Carlospp (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 11 jaar geleden

Ten eerste: waarom wil je hem vervangen? Wat is de klacht?

Hij zit aan de achterkant (ongeveer midden) van blok, net achter het vliegwiel en waarschijnlijk onder een rubbere afdichtdop en je moet wel even weten wat je doet om deze te vervangen want je komt er niet goed bij en hij zit vast met een klein imbusbout en als je de kop van die bout ronddraait dan ben je verder van huis.

Carlospp (0), 11 jaar geleden

hoi Ricky,

hij stotterde en had soms moeite met starten, toen heb ik hem uit laten lezen en gaf hij de code p0322. we hebben de auto op de brug gezet omdat het volgens mij niet heel moeilijk zou moeten zijn , alleen ik kon hem nergens vinden. wel andere sensors. nu heeft een vw-monteur mij vereled dat de versnellingsbak er uit moet. het leek mij heel onwaarschijnlijk.

gr carlos

ricky (0) PRO, 11 jaar geleden

Nee hoor, de bak hoeft er niet vanaf. Is gewoon te doen van boven en van onderaf, maar net wat je prettiger vind. Hij zit alleen in een hoekje weggewerkt dus met spiegeltje zie je wat meer.

Carlospp (0), 11 jaar geleden

Hoi Ricky,

dank je wel voor het meedenken, vanavond gaat de auto de brug weer op. ik zal eens goed kijken.

bedankt

gr carlos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.