Volkswagen Golf V: lacklaag

Bouwjaar: 2005

golf 5 nu een jaar oud, en heb er verschillende problemen mee gehad eerst de besturing de wagen ging niet recht op de weg,heb het in Duitsland moeten laten maken en ook onder garantie. toen weer een klokelende airco ook in duitsland moeten laten maken,ook onder garantie , en zonder enkel probleem ,nu weer de lacklaag van de verf af ,van de moterkap ,dat hebben ze zonder probleem nieuw gemaakt, en een nieuw reserve wiel moeten kopen , wand erzit er geen in, alleen een spuitbus set ,als je daar even mee blijft rijden kan je de band en het wiel weg gooien wandze krijgen die rotzooi er niet meer af en af, en als het even verkeerd wil dat ze niet meer het zelfde wiel hebben kun je 4 nieuwe kopen of 2nieuwe banden ,daar is ook al veel over geschreven ,ook bij de ANWB dus lieve vrienden van volkswagen kijk maar uit voor volks wagen , wand auto Pon heeft en geeft de garantie ,MAAR DIE DOEN net of ze nergens van weten en proberen niet te betalen met de woorden van, dieproblemen zijn bij ons niet bekend wat helemaal niet waar is, nu veel plezier van de vw maar ik koop er nooit meer een,
W.Enneking

enneking2703

Geplaatst door enneking2703 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

peter8765 (0) PRO, 18 jaar geleden

En dan klagen dan hun golf slecht verkoopt!!

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

ik denk dat jij maar beter kan gaan fietsen

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

wim.. ik begrijp jou ongenoegen ( kost toch tijd ) over het verloop met de golf!

kortom.. jou klachten zijn nog altijd onder garantie opgelost zonder énige moeite! door de importeur!

dat er tegenwoordig geen reservewiel meer aanwezig is maar wel een hulpset, had je kunnen lezen in de folder ( voor de aankoop )

ik zie zo geen reden om af te zien van dit merk.. of denk je zelf dat het bij de overige merken anders zou verlopen!!

WIM.. het is overal het zelfde liedje... dat merk je pas als je er mee te maken krijgt!

sucses

paul,

Fredo (0), 18 jaar geleden

Amai Wim, ik vind dat jij nog veel klaagt. Ik heb bij andere merken al wat anders meegemaakt hoor. Wagen viel nog onder garantie, maar ik had al te veel km gereden, bijgevolg heb ik het allemaal zelf kunnen betalen. Oké, je bent je wagen een tijdje kwijt, maar uit je verhaal kan ik wel opmaken dat je wagen achteraf terug gemaakt is en dat je verder kan...zonder er een cent voor te moeten betalen. Moest ik zoiets meemaken, dan zou het eens te meer een reden zijn om achteraf terug zo'n wagen te kopen...

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

ik werk zelf bij de vw en over het algemeen worden garantie gevallen netjes en volgens de regels afgehandeld en zoals het verhaal hierboven er zijn altijd wel mensen die niet tevreden zijn dat is altijd al zo geweest,en bij andere merken is het niet anders weet ik uit ervaring.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.