Volkswagen Golf: leeglopende accu

Bouwjaar: 1997

Mijn auto start niet meer. De digitale klok springt op nul. Net alsof de accu leeg is. Al eens eerder gehad en met volle accu weer opgelost. Zou de accu leeglopen? De achterruittenwisser is er langzaam mee opgehouden. Eerst maakte de wisser geen volledige slag meer en nu gebeurt er niks meer. Zou het kunnen dat er een breuk in de kabel zit en daardoor de accu leegloopt??

marten7361

Geplaatst door marten7361 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jabijl (0), 19 jaar geleden

ik begrijp uit je verhaal dat je na het plaatsen van een nieuwe accu enige tijd normaal hebt kunnen rijden, waarna de accu er "langzaam" mee is opgehouden (te zien aan de ruitenwisser+klok).

Is je ruitenwisser ermee gestopt terwijl de motor draaide, of toen de motor uit stond?

het eerste zou er op kunnen wijzen dat je dynamo niet goed is waardoor de accu niet (helemaal) oplaad (en dus na verloop van tijd de accu leeg raakt).

In het tweede geval zou de dynamo ook niet goed kunnen zijn, maar is het ook mogelijk dat je ergens een lekstroom hebt

marten7361 (0), 19 jaar geleden

ANWB heeft dynamo doorgemeten en was toen nog goed. ruitenwisser heeft het een hele tijd (aantal maanden) nog wel gedaan maar niet met volledige slag, sinds een maand doet hij helemaal niks meer.

jolletje (0) PRO, 19 jaar geleden

Geachte marten,

Haal de accu klem eraf - pool Zet daar een Proeflamp tussen de klem en de pool het lampje zou gaan branden trek daarna elke keer 1 zekering uit.zo weet je wel circuit het inzit.

Groeten eddie fast

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.