Volkswagen Golf: Wanneer schokdempers vervangen ???.

Bouwjaar: 1997

Hallo, sinds enige tijd heb ik het idee dat de auto in de bochten wat meer rechtdoor wil, overstuur of onderstuur ik weet het niet. Het is niet echt overdreven maar toch ietsje. Nu heb ik een beetje een tik dat ik de bandenspanning altijd op pijl wil hebben en dat is dus ook nu het geval, daar kan het dus niet aan liggen, zou het misschien aan de schokdempers kunnen liggen ???. Kan iemand mij vertellen wanneer deze versleten zijn ???.

Alvast bedankt,

M.vr.gr.

Jiffy

Jiffy

Geplaatst door Jiffy (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Marijn7200 (0), 19 jaar geleden

Je kan kijken door hard op de auto te duwen (uit kijken voor deuken)of de auto wat na wiebelt.
En olie lekkage bij de demper is gewoon zichtbaar.

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden



hoe zit het met je uitlijning? slijten de banden niet scheef af?

dit rechtdoor gaan kan volgens mij niet veroorzaakt worden door schokdempers.

als de uitlijning niet goed is , is de weggligging om het maar kort te zeggen klote.

Jiffy (0), 19 jaar geleden

Oei ik kwam nog een mailtje tegen dat ik nog geen oplossing heb doorgegeven, nou het is inderdaad opgelost, het was inderdaad de uitlijning, de garage vertelde me dat ik het met zo'n kleine afwijking niet kon merken, heb gevraagd om toch maar de auto opnieuw uit te lijnen, en voila het euvel is verholpen, nog heel erg bedankt voor de snelle reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.