Volkswagen Golf: stilvallen en uitzichzelf gas geven

Bouwjaar: 1993

hallo mensen een vraag:

ik heb een golfje 3 uit 93' en sinds een half jaar terug vertoont hij rare mankementen.
een half jaar geleden begon hij ineens stationair echt te draaien of er een kabouter onder de motorkap aan mn gashandle trok om de 2 seconde echt heel constant brom ,brom ,brom echt heel vaag dus ik hem weggebracht en zijn er wat stekkers vervangen en eerst dachten we dat het aan de lambdasonde lag omdat de auto zo verlaagd was en de grond wel ns raakte maar die vervangen en dat was t dus niet.
ok na het schoonmaken van wat stekkers liep hij al wat beter en het zelf gas geven was weg.maarrrrr hij liep echt ontzettend lage toeren stationair echt als een 8 pitter zo raar.

maar toch maar mee gaan rijden en het ging over.
nu sinds een paar weken terug vertoont hij dezelfde mankementen..maar nu ook in combinatie met stilvallen op de meest kl#te plekken midden op de snelweg ineens bam paar knallen er uit (dus wel brandstof) maar geen ontsteking meer f 10 min wachten en dan doet ie het weer.
ik ben naar de dealer gegaan en heb em uit laten lezen, dat apparaat vertelde ons dat het de snelheidssensor was maar ook na die verangen te hebben geen nieuws.

dus even andere verdeler op gezet(van iemand anders),en het stilvallen was opgelost zeiden ze dus nu alleen dat raar lopen nog verhelpen daar moest ik maar compleet het gashuis voor verangen vertelde ze mij..omdat het waarschijnlijk iets met de gaspotentiemeter is of de stappenmotor nou aan het einde van het verhaal zijn we dan weer zon 800 euro verder..pff ten einde raad en mn golfje staat daar maar dus iemand idee wat het zou kunne zijn? of evt onderdelen liggen die met betrekking tot dit probleem relevant zijn? bij voorbaat al hartelijk dank VW mannen groetjes Joenai from Zeeland

joenai

Geplaatst door joenai (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

chris19 (0), 19 jaar geleden

heb je al je gasklep proberen schoon te maken en dan opnieuwe de basis afstelling te doen

joenai (0), 19 jaar geleden

ja ik heb de gasklep al helemaal schoongemaakt met remreiniger en in de garage hebben ze het ook gedaan en vgens mij ook weer de basisafstelling toegepast dusja..hm

joenai (0), 19 jaar geleden

maar ze zijn er van overtuigd dat het een electrisch probleem is een storing in het gashuis

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.