Volkswagen Golf III : lege accu ( auto alarm?) (golf cabrio)

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

hallo

Ik heb al 3 keer gehad dat mijn accu in 1 nacht helemaal leeg was. ik heb de accu na de eerste keer omgewisseld met die van mijn passat.
Het ging een paar dagen goed toen de 2e keer volgde. ik heb hem toen aan de praat gebracht en en is een aantal weken goed gegaan.
Gisterenavond ging miin dochter nog tanken. Vanmorgen wilde ze er mee weg gaan en de accu was weer leeg.
Als die binnen ongeveer 12 uur leeg is dan moet die toch behoorlijk leeg getrokken worden. Er zit er een GT3 alarm op wat niet helemaal naar behoren meer werk ( sirene kapot ) zou dat de boosdoener kunnen zijn. Ik wil die wel uitbouwen maar ik heb daar geen handleiding ( aansluitschema) van. Ik weet niet waar ik het in moet gaan zoeken. Kan er mij iemand meehelpen

bpop

Geplaatst door bpop (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

E.T.Wiersum (0), 14 jaar geleden

Begin eens met de sirene af te koppelen. Mogelijk verbruikt deze stroom zonder geluid te geven.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Als je zeker weet dat de accu 100% goed is,

Kun je controleren of er een lekspanning aanwezig is.. Testen met een multiemeter, op ampere zetten, ook de meetdraad in het juiste gat zetten, accupool los halen, 1 pen op de accupool zelf houden en de andere op de klem en kijk eens hoeveel de meter aangeeft, noteer dat en trek dan één voor één de zekeringen eruit en kijk bij welke zekering het amperage wegvalt, in die groep moet je het dan zoeken.

Het alarm afkoppelen kun je ook zonder schema, je moet alleen even kijken op welke punten de auto onderbroken word, dus even de draden volgen, meestal zijn dat 2 punten, bv brandstofpomp en ECU maar kan net zo goed ook de startmotor of contactslot zijn. Als je de kabels gevonden hebt, los halen van het alarm en de 2 uiteinde van de draden weer met elkaar verbinden.

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.