Volkswagen Golf IV: lekkende versn.bak golf IV

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Eigenlijk is dit geen nieuw onderwerp het is een jaar geleden al behandeld,maar voor mij niet duidelijk genoeg. Het probleem is bij een golf IV van 99 met 73000 km is een gat geslagen aan de binnenkant van het vliegwielhuis van de versn.bak. Er word gesproken over een losgeslagen popnagel. Wie kan mij hier alles over vertellen? o.a popnagel waarvan? of gewoon dicht lassen nieuwe olie er in en rijden of moet de bak open?? Ik ben zeer beniewd met vr.gr.Laan1b

Laan1b

Geplaatst door Laan1b (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 14 jaar geleden

als er een gat ingeslagen is een geheel andere bak aanschaffen.

Ralf_20VT (0) PRO, 14 jaar geleden

onzin,

elk goed revisiebedrijf kan deze bak reviseren, het gat wordt dichtgelast en de popnagel die je bedoeld wordt vervangen.
De popnagel is van het differentieel en dit is al vaker voorgekomen.
Bij revisie plaatsen ze er andere in. De bak moet ieg uit elkaar ja.

johndoornbosch (0) PRO, 14 jaar geleden

popnagel vervangen? dat is pas onzin er zitten klinken in en die worden weer vervangen door speciale bouten en een bak dichtlassen waar een gat ingeslagen is die wil ik niet meer hebben. gr john

Ralf_20VT (0) PRO, 14 jaar geleden

weet ik hoe ze heten, het is ieg te maken. Als het gat gelast is, zie je niet eens meer, want het zit aan de binnenkant.

nou dan:

URL=http://img39.imageshack.us/my.php?image=...][img]http://img39.imageshack.us/img39/6476/di...[/img][/url]

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Ruilbak of sloopbak of nieuwe bak is de oplossing.

johndoornbosch (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=ricky]Ruilbak of sloopbak of nieuwe bak is de oplossing.[/quote]
amen

Laan1b (0), 14 jaar geleden

Sorrie,sorrie voor de late reactie ,het probleem met de lekende versn.bak is opgelost,ik heb een gereviseerde dicht gelaste bak gemonteerd ,hij schakeld als een nieuwe en is lekvrij.Bij deze hartelijk dank voor de reacties van John,Ralf en Richard. Met vr.gr.Laan 1b.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.