Volkswagen Polo: Lekstroom en niet willen starten

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Volgende probleem, heb last van lekstroom, maar nog niet kunnen meten waarvandaan(vanwege het weer).
Steeds de - pool eraf gehaald,zodat ik wel kan starten.
Gisteren draaid de motor wel rond,maar slaat niet aan.
Ik denk dat de brandstofpomp kapot is, maar waar zit deze?

racingape

Geplaatst door racingape (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Controleer eens de zekeringen..meten = weten..

Niet zomaar iets vervangen als je dat denkt.

Je zult het e.e.a. aan het controleren komen, anders is het weggegooit geld!

Pomp zal in de tank zitten.

Wat is de gemeten lekspanning ? Trek erna 1 voor 1 de zekeringen eruit en kijk waar hij wegvalt, zoek het dan in die groep.

racingape (0), 14 jaar geleden

@ stefan,

Bedankt voor je antwoord.Lekstroom is niet zozeer mijn probleem nu, dat ga ik wel vinden.
Probleem is de brandstofpomp,die wil ik doormeten,maar vraag me af of hij onder de auto zit of in de auto ,en zoja waar in de auto.Kofferbak ligt nl vol met audio.En ik vroeg me af of een kapotte pomp voor de lekstroom kan zorgen.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Aschwin

Wat is de motorcode ?

De meest gekke dingen kunnen lekspanning veroorzaken, en daarvan komt vaak de radio naar boven, ik lees dat je een installatie erin hebt liggen, ook deze kan dat veroorzaken, Bv de condensator ( Power-cap indien aanwezig )

Als de pomp niet draait, kan het een paar oorzaken hebben, zekering defect, brandstofpomp relai defect, bedrading naar of bij de pomp slecht contact, of de pomp zelf, zou eerst de zekering controleren, als die goed is, kun je het relai eruit halen en deze overbruggen met een kabel, werkt hij dan wel, vervang relai, werkt hij nog niet, meet of je spanning op de pomp hebt, zo ja, rechtstreeks spanning op de pomp zetten, loopt de pomp nog niet, dan is de pomp defect, meet je geen spanning op de stekker, controleer bedrading..

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.