Volkswagen Touran: Lekstroom Touran zekering 19 onder de motorkap

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 fsi DSG

Auto wilde laatst niet starten, ANWB erbij, lekstroom geconstateerd. Volgens garage door de achteraf gemonteerde radio/dvd/navi systeem. De garage had geen tijd verder te zoeken en ik ga volgende week een weekje weg. Ik wil voorkomen dat ik straks weer een probleem heb.

Kan ik zekering 19 onder de motorkap gewoon verwijderen of zit daar nog meer op?

Ik heb absoluut geen verstand van auto's en het doormeten met een multimeter dus ik zoek een eenvoudige tijdelijke oplossing als de auto straks een weekje stilstaat.

Graag advies...

Groet edwin

Edwin71zzz

Geplaatst door Edwin71zzz (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touran? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Edwin,

Wil je het probleem voorkomen, dan kom je de radio / navi aan het loskoppelen, mits het hier daadwerkelijk inzit, dus deze spanningsloos maken.

Een andere, mindere optie is om een druppel / acculader eraan te hangen, maar dat werkt ook niet altijd even prettig.

Gr Stefan

Edwin71zzz (0), 12 jaar geleden

Vorige eigenaar had stroom voor radio bij 12v aansluiting aangesloten zodat deze continue spanning hield, dat was dus het hele probleem.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touran of stel zelf een nieuwe vraag.