Volkswagen Touran: trilling

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI BLS

Hebben hier een touran staan(180000km) met een dsg versnellings bak,aan deze auto is al van alles aan vernieuwd,oa,koppeling+massawiel,turbo,binneste homoconeten,en de bak is losgeweest,olie+filter vd bak vervangen.nu begint de auto te trillen,dit doet hij als hij koud is bij 40km en als hij warm is bij ongeveer 70km,dit doet hij kort maar krachtig (als of je over een klinkerweg rijd)ongeveer 2sec,als je naar de toerenteller kijkt lijkt het als die trilt deze ook iets op en neer gaat,er staan geen foutcodes in de bak wel in de teller nl P0315 regelapparaat dsg spoorradisch.heeft iemand dit al eens meegemaakt,had gehoord dat de bak ingeleerd moet worden,heb vag-com zou ik dat zelf dan kunnen.

Bvd,
Hans l

Hans4045

Geplaatst door Hans4045 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touran? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mark2-1980 (0) PRO, 13 jaar geleden

ja mechatronica vervangen, dat is het kleppenblok op de bak. daarna moet de dsg bak opnieuw ingeleerd worden

Hans4045 (0) PRO, 12 jaar geleden

mechatronic vervangen en software opnieuw ingeleerd,daarna was het probleem weg

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touran of stel zelf een nieuwe vraag.