Volkswagen TRANSPORTER BESTEL D 132 KW: Linker centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 2011

Hoi allemaal

Ik heb een transporter t5gp van 2011, nu gaat alles wel open met de sleutel op afstand, maar als ik mn linker deur met de sleutel open draai , gaat alleen mn linker deur van het slot , ook als ik erin zit , en alles zit op slot , en ik doe mn deur open van binnenuit open , gaat alleen mn linker deur van het slot af , dit was niet zo .
Iemand een idee aub

Ik hoor het graag
Mng ron

Ronvdbrug

Geplaatst door Ronvdbrug (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (980) PRO, 5 jaar geleden

Doe hem eens 2x open of dicht achter elkaar zonder de deur te openen .

Ronvdbrug (0), 5 jaar geleden

Oke , en wat moet er dan gebeuren ?

kaleido 1 (980) PRO, 5 jaar geleden

Dan zou het weer moeten werken , heb zelf in het verleden ook zo iets gehad bij mijn vorige T5 , toen een paar keer dit gedaan en ineens werkte het weer.

lecson (0), 5 jaar geleden

Dit lijkt me eerder een beveiliging dan een fout

ronny503 (0), 5 jaar geleden

Lijkt me meer een defecte schakelaar die de andere deuren aanstuurt. Het deurslot aan de bestuurderszijde wordt mechanisch bediend om de deur bij een bijvoorbeeld lege accu toch te kunnen openen. Het slotmechanisme bedient ook een schakelaar om de andere deuren te openen maar als die schakelaar defect is gaan uiteraard de andere deuren niet meer van het slot af.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.