Volkswagen Golf: Loopt op 2 poten...

Bouwjaar: 1983, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800 DX

Hallo,

ik zit met het volgende probleem.
toen ik vanochtend de auto starte om hem ff te verrijden starte hij goed. toen ik vanmiddag de auto starte om even weg te gaan starte hij perfect. nu het probleem... ik reed achteruit de oprit af en liet het gas vervolgens los en sloeg de motor uit daarna wou hij dus voor geen meter meer starten alleen wanneer ik een hoop gas geef maar dan lijkt het wel of hij op 2 poten loopt! echt heel onregelmatig... heeft iemand een idee waaraan dit kan liggen?

Greetzz Wilmer

GTI-Driver3854

Geplaatst door GTI-Driver3854 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

ik denk dat je een keer na je bougies , kabels en doppen en de verdeelkap en en rotor moet kyken.ook kan het dat je door elke keer hele korte stukjes de auto verzet dat de auto verzopen is en de bougies slecht of niet vonken. succes

GTI-Driver3854 (0), 17 jaar geleden

Bougies en kabels en doppen zijn een jaartje terug nieuw erop gekomen. is er ook een manier om de bobine door te meten? misschien is deze ook niet helemaal meer 100%

stefan84 (0), 17 jaar geleden

indien de ontsteking goed is,zoek het probleem maar eens in de benzine toevoer,met name de spinkop e.d.

de bobine kun je niet doormeten,je kan alleen de vonk eens controleren,of deze mooi blauw is en een goede afstand overbrugt tussen kabel en massa..

Stefan

GTI-Driver3854 (0), 17 jaar geleden

nou hij loopt weer lekker... eerst heb ik hem proberen te starten met hetzelfde effect als gisteren... toen ff de bougies eruit gehaalt beetje schoon gemaakt en weer terug erin gezet... was het nog niet 100 punten dus ff 30 sec het gas ingehouden +/- 2000 rpm en toen was hij goed!

Heb ook ff de spinekop (die klep die erin zit) ff gecontroleerd zat wel een vette laag aan de onderkant op (vanwege karter ontluchting) verder was hij mooi schoon

Greetzz Wilmer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.