Volkswagen Golf: loopt op 4 cil

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: V5 2,3

Vraagje die al wellicht vaker is gesteld in andere topics maar ik kan deze niet meer terug vinden.


Mijn auto loopt vanaf heden plotsklaps op 4 cil...ik weet dat de bobine een zwakke schakel is bij deze auto,maar ik zal hem toch eerst uit moeten laten lezen om iets meer zekerheid te hebben.Wie heeft dit al vaker gehad en zeg het ligt daar aan of aan de genoemde bonine en of de b- kabels.....ect de bougies zijn pas nieuw graag krijg ik een paar tips,en zal het tevens melden als het weer is opgelost en waar de pijn zat...maar wie heeft alvast een goede tip of wie weet het !!!!!


NB: Stel dat deze bobine toch defect is is het dan zinvol om er weer een originle Bosch op te gaan monteren,en of is een inmitatie bobine ook goed het scheelt immmers enorm veel in prijs..ben benieuwd!!

Groet, Jan

snowman11000

Geplaatst door snowman11000 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

snowman11000 (0), 17 jaar geleden

Het probleem is vandaag opgelost bobine was defect.>>> zie andere onderstaande uitgebreide topic waar de diverse reacties en tip op deze klacht gegeven zijn .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.