Volkswagen Golf: loopt verschrikkelijk

Bouwjaar: 1988

hallo ik ger heb een golf2 1800 gl 66kw op bezine nu het volgende sinds een tijd loopt de auto echt verschrikkelijk heeft twee weken bij de garage gestaan die kwamen er ook niet meer uit ze hebebn van alles nagekeken lambasonde vernieuwd bouggies echt van alles te veel om op te noemen maar nog steeds het zelfde euvel stationair loopt slecht hokt schokt en heeft veel vieze dampen nu zeiden ze dat het aan de computer ligt nou geen een computer te vinden met het nr bosch 0280000701 heb hem open gehad en ziet er nog goed uit en schoon uit wordt er echt gek van de auto ziet er aan de buitenkant nog zo goed uit dat ik er alles aan wil proberen om hem goed te krijgen maar weet het niet meer wie o wie heeft er nog een tip zou er erg dankbaar voor zijn

windhoud

Geplaatst door windhoud (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

Passat32B (0), 18 jaar geleden

Ger, wat is de motorcode? Staat op de stikker in de kofferbak en op pagina 1 van het onderhoudsboekje (daar zit dezelfde stikker), als ik het goed heb de vijfde regel, eerste twee letters. Hoop dat iemand je vervolgens kan helpen.

windhoud (0), 18 jaar geleden

er staan heel wat getallen op die sticker dit zijn ze
KB054887 golf gl 66 kw GKAT 4E
1G1352
1100-44-480b-211-0987H0
ik hoop dat de motorcode er tussen zit

Passat32B (0), 18 jaar geleden

Wat staat er onder dat rijtje met "66 KW GKAT 4E"? Als het goed is staat er GX, GU of RP? Dat is de motorcode. Bij mijn Golf staat het precies onder die "66". Ik heb zelf een RP-motor. Ik geloof dat GU een 1.8 met carburateur is, een GX met injectie (k(e)-jetronic) en een RP met mono-jetronic injectie, alledrie 1800 motoren.

windhoud (0), 18 jaar geleden

er staat RP onder

windhoud (0), 18 jaar geleden

heb net weer nieuwe bouggies erin gezet liep even lekker toen de motor koud was maar zodra ie weer warmer wordt de motor weer het zelfde probleem en stinkt echt verschrikkelijk uit de uitlaat zie ook allemaal zwarte spikkels op de straat komen o wie o wie kan me helpen ben echt radeloos vriendelijk bedankt

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Machet onder intspuitunit lek, of de slang van de rembekrachtiger naar het inlaatspruitstuk, aan de onderzijde.

Paulus8636 (0) PRO, 18 jaar geleden

RP is inderdaad mono jetronic. Temperatuursensor al gecontroleerd?
Gr.Paul

windhoud (0), 18 jaar geleden

nee denk het niet waar kan ik die precies vinden vriendelijk bedankt

Paulus8636 (0) PRO, 18 jaar geleden

Voorop het motorblok op de verbinding naar de koelwaterslang naar de radiator zit de opnemer met blauwe stekkers eraan.
Voor de zekerheid gewoon vervangen. Ze zijn niet zo duur maar gaan vaak kapot.
Gr.
Paul

Passat32B (0), 18 jaar geleden

En Ger, wat was de oplossing uiteindelijk?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.