Volkswagen Golf: stationair slecht kopen

Bouwjaar: 1989

ik heb sinds enkele weken een hele mooie golf 2 gekocht, maar had ik dat maar niet gedaan want ik word doodziek van die auto.
eerst had ik het idee dat ie te warm liep, daarna begon hij af te slaan bij stoplichten, toen begon hij in te houden en ineens weer door te trekken als je een constante snelheid wil aanhouden en nu loopt ie stationair beroerd: de chokeklep wappert op en neer.
wat ik ook doe het wordt alleen maar erger. ik heb de vorige eigenaar gebeld en die bezwoer me dat hij die problemen niet gehad heeft, wel dat hij er ooit een andere carburateur op heeft gezet.
die vervloekte pierburg dus.
oh ja, als ik het slangetje van het vacuumpotje bij de stroomverdeler eraftrek houdt de chokeklep op met op en neer gaan (?), maar vervroegt ie natuurlijk niet meer.
wie helpt!!

j.kranen

Geplaatst door j.kranen (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

sjaak10918 (0) PRO, 18 jaar geleden

Bij andere topics staat dat bij golf 1 en 2 de massapunten vaak problemen geven ---> controleer eerst eens alle massapunten (demonteren en schoonmaken) en kijk dan verder.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.