Volkswagen Touran: Los onderdeel in bagage ruimte

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Er ligt een los onderdeel in mijn bagage ruimte; een kunststof pen met spiraalveer. Hij past in de rechterzij bekleding ongeveer ter plaatse van waar de tankdop aan de buitenkant zit. De pen kon ik voorheen in- en uitklikken, maar hij kon er niet uit. Het werkt als een soort bajonet. Nu is hij er dus vanzelf uitgevallen. Ik heb een foto toegevoegd[url=http://imageshack.us/photo/my-images/607/20111210173825.jpg/" target="_blank" rel="nofollow">http://imageshack.us/photo/my-images/607...][img]http://img607.imageshack.us/img607/8278/...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]
Vragen:
1. Waar is dat ding voor? en
2. Hoe krijg ik hem weer terug geplaatst (dat lukt me nu met geen mogelijkheid)
NB. De VW handleiding vertelt over dit onderdeel niets, maar het is duidelijk iets dat je als gebruiker ergens voor toepast.

hansie0

Geplaatst door hansie0 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touran? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

steyr (0) PRO, 12 jaar geleden

Dit lijkt wel op een bagagehaak, waar de borging vanachter af is.

kaleido 1 (1755) PRO, 12 jaar geleden

Is het ook.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touran of stel zelf een nieuwe vraag.