411 bezoekers online

Volkswagen Golf VI: Losmaken van handgrepen dakstijl

Bouwjaar: 2014, Motorcode: n.v.t.

Graag verneem ik hoe je bij een Golf VII 2014 de handgrepen losmaakt. is daar speciaal gereedschap voor nodig of kan dat ook anders

BJB57

Geplaatst door BJB57 PRO , lid sinds 5 jaar geleden

4 Reacties

0

ricky, 5 jaar geleden

Is volgens mij hetzelfde als bij de Golf 6. Dopje/sticker in zijkant deur verwijderen en dan zit daar geen schroef (zoals bij de Golf 4 en 5) maar een plastiek borg/schuif mechaniekje (vorkje zeg maar) die de slotcilinder borgt, deze met een haaks haakje naar de deur rand trekken/schuiven en pas dan kan je de slotcilinder verwijderen en daarna pas de buitengreep.

0

ricky, 5 jaar geleden

Ohh wacht dakstijl zie ik nu pas...
Of eerst afdekkapje verwijderen en dan een schroef eronder of je moet eerst een borging eruit trekken (spreidpen zeg maar) en daarna lostrekken.

0

BJB57, 5 jaar geleden

Ricky, ik snap wat je bedoelt, het kapje is nu bij een Golf VII volgens mij een spreid pen geworden maar daar heb je de handgreep er nog niet mee af.
Als je erin kijkt dan zie je een metalen plaatje daar heb ik ook al geprobeerd een platte schroevendraaier tussen te steken maar hij blijft echt vast zitten. Ik wil er niet met m'n volle gewicht aan gaan trekken want m'n gevoel zegt dat er nog iets zit. Vandaar m'n vraag.

0

wopitop, 5 jaar geleden

de twee lipje naar elkaar toe bewegen. Is een speciale drukker voor die het voor je doet maar met een spitse tang lukt het ook.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.