Volkswagen UP 2018: Losse connector dashboard

Bouwjaar: 2018, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 44

Vandaag de kachelbediening van mijn auto verwisseld voor een luxere uitvoering. Daarbij gleed de kabel met bruine connector van o.a. het start/stop systeem weg in het dashboard (aan de kant van het stuur). Toen ik die wilde terughalen, haalde ik in eerste instantie een andere kabel naar boven (zie foto's). Heeft iemand enig idee waar die hoort? Ik zal zo nog even een stukje rijden, maar stationair leek alles het gewoon te doen.

. . .
Benny100

Geplaatst door Benny100 (0) , lid sinds 7 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen UP? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (2310) PRO, 7 maanden geleden

Hoeft niet persee aangesloten hebben gezeten, er liggen soms stekkers los ivm diverse uitvoeringen.
Lijkt het dat hij aangesloten heeft gezeten ?

    Zou je best wel eens gelijk in kunnen hebben. Misschien zelfs iets wat de vorige eigenaar had aangelegd. Er liep ook een dubbele draad naar het paneel bij de pook. Daar was een gat geboord, Geen idee wat daar heeft gezeten. Heb dat paneel van het weekend vervangen, kon er niet meer tegen. - Benny100 (0), 7 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen UP of stel zelf een nieuwe vraag.