Volkswagen B5: LPG schakelt af en toe terug naar benzine

Bouwjaar: 1998

Als ik op LPG rijdt (Necam)(Mega) schakelt de auto af en toe terug naar benzine. LPG-bedrijf wil verdamper en verdeler vervangen zonder dat zij 100% zeker zijn van de oorzaak. Dat kost nog al wat en zo kan ik het ook. Misschien is het gewoon de temperatuursensor.
Als het toch niet anders kan bestaan er dan goedkopere oplossingen, zoals revisiesets voor de verdamper en het verdeelhuis. Vroeger heb ik ook verdampers gereviseerd. Ze zijn nu geavanceerder, maar dat zit volgens mij meer in de aansturing. (electronica) Waar kan ik terecht?

Het was uiteindelijk gewoon de temperatuursensor.

Herman4536

Geplaatst door Herman4536 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

alexander242 (0) PRO, 19 jaar geleden

Zelf denk ik OOK de temperatuursensor die dit probleem veroorzaakt.Is nou niet zo best product van de VW groep.Je kan allicht proberen toch.....,de kosten zijn het nou niet echt.

Voor goeie adressen kan ik je niet helpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.