Volkswagen passat 19tdi 66kw: luchtmassa meter bij vw niet meer ruil!!

Bouwjaar: 1999

Ik heb vandaag mijn luchtmassa meter laten vervangen en moest in eerste instantie ca 260¤ betalen.
Nadat ik de goede man erop geattendeerd had dat ik telefonisch een andere prijs had doorgekregen als ruil artikel werd mijn rekening teruggebracht naar ca.130¤
Maar met de mededeling dat vw niet meer de ruiling met luchtmassameters doet.
Dus mensen uitkijken en afspreken vooraf!!!!!

andre361

Geplaatst door andre361 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 19 jaar geleden

ik heb nog nooit van een luchtmassa meter als ruildeel gehoord...... zal wel aan mij liggen :D

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

VW levert luchtmassameters als ruildeel, paar weken nog eentje opgehaald. werkt echtwel. Dit systeem is vanaf begin dit jaar in duitsland ingevoerd. Nederland geloof ik vanaf april. Het ruildeel is bestaat uit een gereconditioneerd huis, met een nieuw meetelement ingebouwd. Het geheel is niet van nieuw te onderscheiden, alleen aan de binnenzijde is er een stempel met witte verf van het VW logo en twee kringlooppijlen gezet.
Alleen bestaan er een paar types die niet als ruildeel geleverd worden (met een of andere verwarminsfilm) Heb je die dan heb je inderdaad pech. Ik heb van horen zeggen dat bosch deze via haar eigen kanalen wel als ruildeel aanbied. Op naar de bosch service dus met zo'n ding.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.