Volkswagen passat 1.8 20V: Accu vervangen

Bouwjaar: 2000

Kan bijv Kwikfit de accu vervangen zonder dat dit de computer van de auto in de war gooit. Ik hoor nl. hier nog wel eens (wilde) verhalen over.

jaap061

Geplaatst door jaap061 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Audifreak763 (0) PRO, 19 jaar geleden

Geen probleem, je moet echter niet onmiddellijk starten na het aansluiten van de accuklemmen. Geef de diverse regelapparaten even (voor de zekerheid: vijf minuten) om te resetten.

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Er bestaat een kans dat de handel inderdaad in de war gaat. Bv een new beetle doet het niet meer, eerst een gasklepcalibratie nodig. Heb je een originele radio dan staat hij altijd direct geblokkeerd, heb je de toegangscode nodig. Zo nog wat mankementen, maar er zijn ook auto's waar geen grotere problemen optreden dan een storing dat de klemspanning te laag geweest is. (en die onthoud hij totdat je de computer middels diagnoseaparaat reset)

succes

lightsomedog (0) PRO, 19 jaar geleden

het is vrij simpel om via de sigartteaansteker de auto te voorzien van 12 volt blijven de inleerwaarde bestaan hoef je niet het gasklephuis in te leren of readinesscode uit te voeren
en het werkt bij ons in het bedrijf elke keer goed.

desnoods doe je het met een oude accu.

succes max.

jaap061 (0), 19 jaar geleden

Dan nog een vraag...
Kwikfit en dat soort jongens weten dat er een storing kan optreden?
Of wordt het dealerwerk

lightsomedog (0) PRO, 19 jaar geleden

als het op de manier gebeurt zoals ik aan gaf moet dat voor iedereen te doen zijn, dus ook voor (zoals jij zegt) kwikfit en dat soort jongens.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.