Volkswagen Golf: Luidsprekers inbouwen in achterdeuren

Bouwjaar: 2000

Hoi

Stel ik wil luidsprekers in de achterdeuren bouwen. Ik weet bijna hoe de panelen te vervangen en ik kan me voorstellen hoe ik draden richting radio kan trekken maar:

1. Als ik raamslinger en bekleding los heb, lukt het me niet om het hele paneel eraf te nemen. Op eoa manier blijft de zwarte bovenrand nog tussen raam en deur geklemd. Is dit een kwestie van doorduwen ?

2. Ik heb een basis versie zonder enige vorm van luxe: ligt er dan al iets van kabels tot aan de achterdeuren of moet ik kabel trekken tot aan de radio ?

3. De radio is aangelsoten met een universele stekker. Stel ik heb kabels totaan de radio liggen, hoe moet ik die dan op deze stekker aansluiten ? Kwestie van de juiste losknippen en vastmaken ?

Iemand ervaring ?

Bvd
Ron

ron10328

Geplaatst door ron10328 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo ron..

1, onderaan de deurkaart bevinden zich ook nog 2 torx schoeven verder is het gewoon naar boven drukken..(gaat soms iets zwaar)

2, idd, in de bassis versie liggen geen draden voor evt, achter speakers! deze moeten dus nog naar voren worden getrokken tot in de orginele isso stekker... stekkertjes (isso stekker) zijn los verkrijgbaar bij de dealer

paul,

ron10328 (0), 18 jaar geleden

Dank je, Paul.

Dus ik moet de kabels trekken tot aan isostekker en daar kan ik ze mbv speciale plugjes/stekkertjes bijprikken ?

Of moet de originele iso-stekker vervangen worden ?

Nogmaals dank.

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

ja klopt de draden naar voren trekken, er zijn losse stekkertjes verkrijgbaar die je vervolgens in de orginele isso stekker kunt klikken..

paul,

Fredo (0), 18 jaar geleden

http://home.wanadoo.nl/jvans/deurbekledi..., misschien kan dit helpen...

ron10328 (0), 18 jaar geleden

Heren, bedankt !

als het mis gaat horen jullie het wel :)

erik2819 (0) PRO, 18 jaar geleden

Let er wel op dat je de juiste speakers gebruikt omdat je anders last kunt krijgen van waterlekkage via je speakers!

René9521 (0), 18 jaar geleden

Hallo Ron,

ff een kleine tip. Vertel in de winkel waar je de speakers koopt dat je ze in een golf wilt bouwen. Het kan zijn dat je dan nog een extra inbouw kitje nodig hebt (was bij mijn passat ook zo). Controleer of de roosters van je achterdeuren gaatjes hebben (lang niet altijd het geval). Succes!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.