Volkswagen Lupo: Lupo 3L

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.2 tdi

Ik heb bij mijn lupo lekkage ondekt zie foto's weet iemand wat dit kan zijn en wat voor onderdeel dit is ik ben leek wat betreft auto's? http://img155.imageshack.us/img155/1584/...

Mim

Geplaatst door Mim (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Lupo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Mim (0), 13 jaar geleden

ondertussen ben ik achtergekomen waar de lekkage vandaan komt, het gaat hier om motorolie die lekt achter de oliedruksensor zit een boutje deze zat niet goed aangedraaid heb dit gedaan geen lekkage meer maar bij het vast draaien heb ik de sensor geraakt ivm ruimte gebrek deze is nu stuk mijn volgende vraag aan jullie kan je deze 1 op 1 vervangen of moet je eerst de olie leeg laten lopen.

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Nee hoor,gewoon losdraaien er komt een klein beetje olie uit als je hem losdraait maar dat is heel weinig.

Mim (0), 13 jaar geleden

Ja, inderdaad gewoon losdraaien en vervangen na een proefrit even na controle gedaan lekkage geconstateerd voor de zekerheid heb ik deze nog aangedraaid (wel krap hoor geen ruimte ) vanochtend gekeken hij lekt nog steeds een klein beitje moet er geen pakkingring tussen?

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Die zit als goed is op de sensor zelf,of hij heeft een conisch vlak,maar dat weet ik niet zeker.
Weet je zeker dat hij op de sensor lekt? (goed het spoor volgen naar boven).

Mim (0), 13 jaar geleden

Ja, zeker bij de sensor, het kan zijn dat ik hem niet goed heb aangedraaid zoals ik al eerder zei het is krap je kunt amper bewegen.

Mim (0), 13 jaar geleden

Ik ben bang dat ik te ver draai

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Vast is vast,als je voelt dat hij vastloopt dan nog een kwartslag ongeveer vastdraaien,je kan er ook een klein beetje vloeibare pakking op doen op het schroefdraad.

Mim (0), 13 jaar geleden

Dat ben ik van plan vanmidag te gaan doen even loshalen een beetje vloeibaar pakking tussen en weer vast draaien en dan afwachten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Lupo of stel zelf een nieuwe vraag.