Volkswagen volkswagen cabrio: Mijn auto hapert soms terwijl ik gas geef

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine

Hoi allemaal ,
Ik heb een vw volkswagen cabrio uit bouwjaar 1989 , er zijn al een aantal dingen aan vernieuwd. nu laatst ook de distributie-riem & ongeveer een halfjaar geleden een nieuwe accu en bouzies. hiervoor had ik geen problemen
maar nu sinds een tijdje als ik de auto start , brand het accu lampje rood. dat blijft branden als ik stilsta en hem net gestart heb. als ik een beetje gas geef gaat het lampje uit. heel vreemd.

tijdens het rijden zelf brand het lampje nooit? , nu sinds 2 weken ongeveer , als ik gas geef , hapert en bobbelt die af en toe onder het rijden. ( klinkt raar ) maar heb er geen andere benaming voor.als ik me radio/cd erin heb en aandoe merk ik aan de motor dat ie het er moeilijk mee heb!! heel erg vervelend dus.. want ik zet automatisch alle knopjes al uit. ik ben al langs geweest bij degene waar ik de auto vandaan heb. Maar die zegt dat het niets is.

Toch rijd ie anders dan die ervoor deed. Zou iemand mij hier een antwoord op kunnen geven wat dat waarschijnlijk zou kunnen zijn? Of staat ie gewoon niet meer goed op tijd ineens ? ..

Ik ga vrijdag namelijk 2 uur rijden.. en ben best bezorgt , omdat ik graag wil weten wat het is...

Alvast bedankt ! en k hoop op een antwoord

groetjes , Tamara

lovely-t

Geplaatst door lovely-t (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Cor1822 (0) PRO, 16 jaar geleden

Lijkt op een laadprobleem van de dynamo.
Meten wat er gebeurt bij stationair lopen en de accuspanning meten, en bij wat toeren in de vrij.
Zelfs met autoradio aan en lampen aan en ventilator aan moet je nog 13.2 tot 13.8 volt meten bij de accu.

Is dat niet zo, dan is er wat mis met de dynamo of het laadsysteem.

Cor

lovely-t (0), 16 jaar geleden

Okee.. hij doet het nog steeds niet goed. Maar heb de rit van 2 uur wel overleefd. Alleen als ik stationair stilsta. dan schiet het tellertje nu ineens uit zichzelf omhoog. zonder dat ik gas geef doet ie dat uit zichzelf al af en toe. of hij slaat tijdens het rijden heel soms af. maar start daarna wel weer.

Ik ga zeker wat met de informatie doen!! alvast bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.