Volkswagen Golf: golf2 gti 16v Pl vonkt niet meer

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Benzine, Motorcode: pl

Hallo allemaal,

Ik heb weer eens problemen met mijn opknap golfje.
Ik krijg opeens namelijk geen vonk meer op de bobine kabel.
Als ik de bobinekabel uit de verdelerkap trek en hem op metaal houd dan vonkt ie ff als ik hem op contact zet en bij starten niet meer. Ik had gelukkig een paar bobines liggen samen met 2 hallgevers (bijna nieuw), die zijn dus ook al vervangen. Stroom krijg ik tot aan de bobine als ik hem op contact zet. Massakabel heb ik ook al opgeschuurd enz.
Maar nu viel mij op dat die kleine massakabel van de kleppendeksel naar bobinehouder super warm word als je de auto probeerd te starten.
wie kan mij helpen of heeft tips?

Groeten dennis

DennisM27

Geplaatst door DennisM27 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

duw hem eens aan; als ie dan binnen 1 meter loopt heb je het gevalletje contactblokje van contactslot te pakken...... Gebeurt vaker bij dit type. In de startstand van het contactslot wordt de ontsteking en de ecu niet bekrachtigd.

stefan84 (0), 16 jaar geleden

of een slechte aarde ???

Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.