Volkswagen Golf IV: mijn vw golf 4 start wel maar slaat niet aan!

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9TDI

hallo,

ik heb een vw golf 4 1.9 tdi 90 pk.

voor een tijdje geleden wou mijn auto wel starten maar niet aanslaan, toen heb ik mijn computer uit laten lezen bij de vw dealer en die kon er geen fouten in vinden.
heb toen mijn brandstof circuit na gelopen en had ik een kleine lekkage gevonden, stukje van de slang afgehaald en toen weer geprobeerd maar helaas hij sloeg nog niet aan.
heb een andere computer geregeld (met precies hetzelfde nummer) en opnieuw in laten lezen door de vw dealer en ja hij liep. 6 a 7 keer gestart te hebben herhaalde zich weer hetzelfde probleem, daarna heb ik de brandstof slangen door gekoppeld ( buiten de filter om) om te kijken of het aan de filter lag en ja hij liep in 1 keer. Vandaag een nieuwe brandstoffilter erop gezet en probleem herhaald zich weer. heb de gloeispiralen door gemeten en zijn allemaal goed, er komt bij alle verstuivers diesel uit en alle lucht is uit het systeem.


wie zou mijn kunnen helpen bij het probleem?

vr gr Richard

Richard1987

Geplaatst door Richard1987 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Chris en Pat (0) PRO, 10 jaar geleden

Wellicht is van een inlaatdruk sensor of een luchmassameter?

Richard1987 (0), 10 jaar geleden

erg bedankt Chris en Pat het was indd een sensor.

Chris en Pat (0) PRO, 10 jaar geleden

Top!

Thx voor je feedback

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.