Volkswagen Golf: motor code

Bouwjaar: 1982, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800 DX

Dag heren waar kan ik de motorcode vinden heb iets gevonden links onder maar als ik het nummer opzoek kan ik daar niets op uit halen dus weet ik ook niet zeker dat het een DX blok is de code die op het blok zit is 026103021B op de cilinderkop zit het volgende nummer 025103373AA 60 wie kan hier uit opmaken wat het voor blok is.

flow

Geplaatst door flow (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

audia4 (0) PRO, 17 jaar geleden

door het bougiegat kijken of je komzuigers hebt; het nummer staat half achter de stroomverdeler, net onder de deling van de cilinderkop, maar is vaak niet meer leesbaar.

Schoonmaken met scotchbrite, dan een vetkrijtje er overheen, en dan even scotchbrite toe wil het nog wel eens ophelderen.

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

en op dat stikkertje in de koffer ruimte
zit meestal tegen zeg de a bumper aan passagier zijde onder de afdekplaat

flow (0), 17 jaar geleden

Oo mijn vraagbaak (OMS) zegt dat die links onder zit,en er zit wel en nummer maar van dat nummer kan ik niks achterhalen,morgen ga ik even kijken wat er achter de stroom verdeler staat,vrgr en bedankt voor je reactie.

flow (0), 17 jaar geleden

Ik denk dat het stikkertje niet meer bestaat want die hele auto is gerestaureerd,wat mij wel een keer heel vaag is verteld dat er een audi blok in ligt,dat wil ik nu eens gaan uitzoeken in verband met onderdelen bestellen

audia4 (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=CARS&MOTORS]en op dat stikkertje in de koffer ruimte
zit meestal tegen zeg de a bumper aan passagier zijde onder de afdekplaat[/quote]
Ach wat op het stikkertje in de koffer staat bij een 82 er zegt meestal helemaal niets over wat er werkelijk onder de kap huist.

Een dx blok is oersterk, maar er zijn genoeg petjes die zuiger nummer 4 door het carter naar buiten weten te krijgen.

flow (0), 17 jaar geleden

nou ik ben echt geen petje,en rij normaal want het is een echte quartet en best zeldzaam in die staat.En ben er erg zuinig op maar nu moet ik echt wat onderdelen hebben maar wil eerst de nummer hebben.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.